Sinds 1975 is Iranian Carpet gespecialiseerd in de verkoop, de restauratie en het reinigen van handgeknoopte Oosterse tapijten

VERKOOP & ONDERHOUD
VAN HANDGEKNOOPTE PERZISCHE TAPIJTEN

Iranian Carpet Co is sinds 1975 in België gevestigd. Opgericht door de heer Reza Aminian, dat meer dan 45 jaar ervaring heeft in de handel van handgeknoopte/geweven tapijten in Iraanse bazaars en in heel Europa, is dit uitstekend gereputeerd familiaal bedrijf overgenomen door de heer Ali Aminian in 2000.

VERKOOP & ONDERHOUD VAN OOSTERSE TAPIJTEN

Onze collectie bestaat uit tapijten van verschillende oorsprong, waarvan u een preview kan zien. Sommige patronen zijn floraal, andere geometrisch. De dichtheid knooppunten per m2 is ook heel belangrijk en staat voor superieure kwaliteit.

AANKOOP & VERKOOP

We doorkruisen verschillende landen om de beste selectie van Oosterse tapijten te maken uit Iran, Afghanistan, Turkije, Pakistan, India en de Kaukasus regio. Onze regelmatige contacten met verscheidene leveranciers uit deze landen garanderen ons de meest competitieve prijzen. Wij staan natuurlijk tot uw beschikking als u vragen heeft over de best mogelijke keuze voor de aankoop van uw Oosterse tapijten.

Indien u wenst kunnen we ook uw oude tapijt overnemen indien u een nieuw tapijt aankoopt. De overnamewaarde van uw tapijt zal mede afhangen van de leeftijd, slijtage en het eventuele vereiste restauratiewerk.

GRATIS SERVICE AAN HUIS

We bieden u de mogelijkheid om een selectie van onze tapijten te bezichtigen en uitproberen bij u thuis. We ondersteunen u met plezier bij het maken van de juiste keuze door u te adviseren bij u thuis waarbij we onder andere de afmetingen van uw woonruimte opmeten en uw inrichting evalueren.

Aarzel dus zeker niet om ons uit te nodigen voor een bezoek bij u thuis zodat we uw woonruimtes kunnen opmeten voor of na een bezoek aan onze webwinkel of toonzaal.

REINIGING, ONDERHOUD & EXPERTISES

Wij zorgen voor het onderhoud van uw oosterse tapijten, onze diensten omvatten de reiniging en de herstelling van uw tapijten (franjes, randen, scheuren, enz.).

We zijn eveneens bevoegd om expertise(s) van uw tapijt(en) uit te voeren, zoals bijvoorbeeld na schadegevallen in uw woning waarbij uw verzekeraar dient tussen te komen voor het evalueren van de schade.

Iranian Carpet logo

ONTDEK ONZE UITGEBREIDE & GEVARIEERDE COLLECTIE OOSTERSE TAPIJTEN IN ONZE TOONZAAL

HANDGEKNOOPTE TAPIJTEN
KILIMS
ACCESSOIRES
ERVARING

HUIS VAN VERTROUWEN SINDS 1975

BETROUWBAAR ADVIES & VOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Ali Aminian

ALI AMINIAN

ZAAKVOERDER IRANIAN CARPET CO

ONZE DIENSTEN

Onze dienstverlening omvat de verkoop van handgeknoopte Perzische tapijten, evenals de restauratie en het reinigen van tapijten.

ONZE COLLECTIE

Ontdek onze collectie handgeknoopte Perzische tapijten en kelims in onze webwinkel en in onze toonzaal.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEZOEK AAN ONZE TOONZAAL?

We verwelkomen u van harte in onze toonzaal te Wezembeek-Oppem op 10 minuten van het centrum van Brussel